duminică, 24 februarie 2013

Haos/ Chaos 1



Haos (Chaos) (1)

“In common usage, "chaos" means "a state of disorder". ….The system will evolve over time so that any given region or open set of its phase space will eventually overlap with any other given region.”
Wikipedia

Haos înseamnă "o stare de dezordine".Sistemul va evolua în timp, astfel încât o anumită regiune sau un sistem spatial se va suprapune cele din urmă, cu orice altă regiune dată. 
Haosul este miscare, aparent la intimplare. Haos inseamna schimbari neprevazute. Haos este spatiul nelimitat care a existat inainte de orice. 

Inchipuitiva ca sunteti intr-o nava, cu mai multi prieteni, calatorind printre stele. Prieteni buni, glumele curg  garla, exista si o chitara, muzica e cu voi. Ajungeti la o margine a universului. 
Dar stai! Universul nu are margini! Deci nu poate fi nici o margine acolo! 
..................................................................
Si mergeti mai departe printre stele…Si muzica si dans si secrete si destainuiri. Prieteni . Si ajungeti la o margine a universului. Dar nemarginirea…Sunteti “ratacitori printre stele”…

Haosul e prezent si in viata. De aceea am incercat sa reprezint notiunea altfel. Margele de culori si marimi  diferite, asezate in sisteme definite dar cu o posibilitate de miscare si rearanjare in timp si spatiu.

To be continued...

Pret 80 RON




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu